Primaria Varasti

Anunt

ANUNŢ !
Începând cu data de 04.10.2019,firma de salubrizare ce operează pe zona noastră ,nu mai ridică gunoiul menajer întrucât Primăria Vărăşti are facturi restante şi se află în incapacitate de plată datorită mai multor motive şi anume:în contractul de delegare a serviciului de salubrizare încheiat între Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI)Giurgiu şi firma SC Ecogreen,a fost stabilită o taxă de 4,7-5 lei/persoană/lună,pe o anumită cantitate de gunoi menajer.
Cu această taxă avem înregistrate 5000 de persoane,iar facturile emise se calculează per tona de gunoi neselectat,ajungându-se la suma de 40000-50000 lei/lună.
Un alt motiv şi cel mai important ar fi că mulţi cetăţeni nu au achitat taxa de salubritate ,iar în mare parte pubelele de la cei care au achitată taxa nu conţin numai gunoi menajer ci resturi de construcţii,bălegar şi altele,astfel ajungându-se la cantităţi foarte mari şi implicit la facturarea acestor cantităţi.
În speranţa că vom rezolva cu celeritate această situaţie vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere şi vă promit că veţi fi anunţaţi imediat ce se va remedia problema

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns