Primaria Varasti

Noi realizari: Comuna Varasti

Noi realizari: Comuna Varasti

Primaria Varasti si Consiliul Judetean Giurgiu nu intra in vacanta pe perioada verii.
Proiectele de Investitii ale Consiliului Judetean, respectiv podete pe DJ 401 se deruleaza incepand cu satul Varasti. Urmand asfaltarea DJ412 (Sondelor/Drumul Mare).

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”Podete DJ 401″]

 

La Obedeni Scoala Primara Nr. 3 se afla deja in lucru, amenajearea zonei adiacente din intersectie cu locuri de parcare si trotuare pavate.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”Parcare scoala Obedeni”]

 

Tot in Cartierul Obedeni in curtea Scolii, zilele urmatoare va incepe constructia unui teren sintetic de fotbal, pe locul unde pana in prezent era plin de buruieni.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”40″ gal_title=”Sintetic Obedeni”]

Lucrarile in derulare pe PNDL Ministerul Dezvoltarii OG 28 asfaltare strazi Varasti si Dobreni continua cu pregatirea a inca 6 strazi pentru asfalatare respectiv str. Marginasi, str. Salcamilor, str. Primaverii, str. Macelarului- din Varasti si in Dobreni str. Tarinei, str. Inv. Manea Manolescu, insumand pana in prezent 15 strazi asfaltate in primul an de mandat, urmand inca un nr. de 5 strazi care vor fi asfaltate anul acesta.

[Best_Wordpress_Gallery id=”35″ gal_title=”Asfaltare strazi”]

La Scoala Generala Nr. 1 cu clase I-VIII Varasti pentru elevi si pentru cadrele didactice se construiesc toalete noi si moderne, unde acestia nu vor mai trebui sa iasa din cladirea Scolii, odata cu inceperea noului an scolar.

 

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”Noua toaleta Scoala Varasti”]

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns