Primaria Varasti

Vărăştenii au sărbătorit pe cinste de Ziua Comunei lor

Noul primar Adrian Măhălean le-a promis că va organiza o petrecere câmpenească pentru ei şi a reuşit să facă acest lucru. De asemenea, a reuşit în aproape un an de când este la cârma comunei să realizeze mai multe decât alţii în câteva mandate.La evenimentul de ieri, Măhălean i-a avut ca invitaţi pe deputatul Elena Dinu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, pe primarii Marin Mototolea şi Constantin Stoica, din Valea Dragului, respectiv Colibaşi.

După o slujbă dedicată sărbătoriţilor de Sfinţii Constantin şi Elena, invitaţii au adresat gândurile lor bune locuitorilor din Vărăşti.

Marian Mina: „La Mulţi Ani tuturor celor care azi îşi serbează onomastica! Mă bucur să mă aflu alături de dumneavoastră la prima sărbătoare a comunei. Acum un an, ne pregăteam să intrăm în campania electorală şi vă vorbeam despre câteva lucruri pe care voiam să le facem. O parte le ştiţi deja de la domnul primar, un edil care a reuşit în 7 luni ce n-a reuşit celălalt primar în patru mandate. Eu vreau să vă vorbesc despre ce urmează să facem împreună şi vă garantez, în primul rând, că drumul judeţean 412 va fi asfaltat. De asemenea, am înţeles că este în derulare un proiect privind realizarea şanţurilor de scurgere a apelor, podeţe şi căi de acces în gospodării. Sunt proiecte depuse şi pe OG 28, cu eforturi comune ale domnului primar, ale mele, dar eforturile nu se concretizau fără domnul Niculae Bădălău. Aveţi un dispensar cu două cabinete medicale ce va fi renovat şi dotat, dar şi şcolile plus grădiniţele din Vărăşti şi Obedeni vor intra în modernizare”.

Elena Dinu: „Le urez tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Constantin şi Elena La Mulţi Ani, multă sănătate şi să vă bucuraţi de această zi minunată! Este un început bun, sper să devină o tradiţie organizarea acestei petreceri câmpeneşti! Îl felicit pe domnul primar pentru că a reuşit să facă foarte multe de când a venit la conducerea comunei. Noi suntem alături de el şi sper să fiţi şi dumneavoastră alături de el, ca Vărăşti să îşi recapete locul pe care îl merită, din punct de vedere al dezvoltării”.

 

Petrecerea a continuat cu muzică populară cântată de artişti locali, cu mici gustoşi şi voie bună.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns